Agenda 5 november 2020

Beleef de leukste dag van je leven en ga mee zeehondjes kijken met de TX25. We gaan dagelijks met een kleine groep naar het natuurlijke leefgebied van de zeehonden, waar u ruim de tijd krijgt om de dieren - die gewend zijn aan onze boot - te bekijken en foto’s te maken. Duur: ongeveer 1,5 uur. Vertrek vanuit de haven van Oudeschild. Reserveren via T: 06-30829308 of I: www.texelsezeehondentocht.nl.
Met uitleg van de boerin maak je tijdens een 3 uur durend programma op ambachtelijke wijze jouw eigen kaasje. Aansluitend krijg je een rondleiding over de boerderij. I: www.kaasmakenbijdeboerin.nl. T: 06-29143889. Westerweg 88. Den Hoorn.
Zin in een vers kopje thee? U bent dagelijks welkom om een gratis kopje thee bij ons te drinken in onze theebar, met prachtig uitzicht op de Roggesloot. Wij hebben meer dan 30 soorten thee en schenken iedere dag een andere smaak. Graaf Interieur, Postweg 215 De Cocksdorp.
Steeds meer jongeren worden slachtoffer van online oplichters of maken kennis met de vervelende kanten van het internet. Maria Genova geeft een online presentatie voor iedereen van 9 tot 16 jaar. Ouders zijn ook welkom. Tijdens deze interactieve presentatie geeft Genova veel voorbeelden uit de praktijk. De deelnemers kunnen een prijs winnen door de beste te worden tijdens een quiz. De interactieve bijeenkomst start om 19.00 uur. Deelnemers volgen de presentatie thuis op hun eigen computer of tablet. Gratis toegangskaarten kunnen gereserveerd worden via de ticketshop op I: www.kopgroepbibliotheken.nl De inloggegevens worden via e-mail toegestuurd.
Een evenement of activiteit aan de agenda van Texel-Plaza toevoegen? Stuur een e-mail naar agenda@texelsemedia.nl of gebruik het contactformulier. Agendapunten kunt u dagelijks doorgeven voor 17.00 uur.

* Vraag naar de voorwaarden.