BELEEF TEXEL, TEXEL-PLAZA
158300x bekeken
Bij De Texelse Stoffeerders in Oudeschild kunt u terecht voor alles omtrent woninginrichting op Texel. Roel Merks biedt een ruim assortiment aan vloeren en zonwering aan.
De Texelse Stoffeerders verkoopt tapijt, vinyl, pvc, laminaat, hout, linoleum en vloeistofdichte vloeren. Ook zijn er allerhande gordijnen, insectenwering en zonwering (zowel voor binnen als buiten) verkrijgbaar.
Natuurlijk verzorgen wij ook de montage van het door u gekozen product.
Bezoek onze showroom aan Vliegwiel 4 in Oudeschild, waar u een gepast advies krijgt. Tevens kunt u diverse collecties bekijken en producten op elkaar afstemmen. Natuurlijk staat er koffie klaar.
Nieuw bij De Texelse Stoffeerders is de mogelijkheid om direct online zonwering te bestellen. U kunt er voor kiezen om het zelf te plaatsen, of gebruik te maken van onze professionele montagedienst.
Microcement, een decoratieve oppervlakkenafwerking, is één van de specialiteiten van De Texelse Stoffeerders. Microcement is opgebouwd uit een minerale stuc en toepasbaar op alle krimpvrije ondergronden. Deze wandafwerking is de nieuwste trend op interieurgebied.
De Texelse Stoffeerders
Vliegwiel 4
1792 CS Oudeschild
T: 0222769008

Openingstijden
De showroom is geopend op afspraak. Bel 0618657741 of 0222 769008.