VOORSPEL DE F1-UITSLAGEN EN WIN!

Doe mee met het Texel dit Weekend Formule 1-spel en voorspel de uitslag van de volgende race. Er zijn vele mooie prijzen te winnen, waaronder een volledig verzorgd rijbewijs. Klik hier om mee te spelen!

Wat kunt u winnen?
Met het Texel dit Weekend Formule 1-spel zijn er mooie prijzen te winnen.

DE HOOFDPRIJS:


EEN VOLLEDIG VERZORGD RIJBEWIJS


Deze prijs, t.w.v. € 1.590,50, wordt aangeboden door Rijschool Kaandorp.

Overige prijzen worden later bekendgemaakt.

Hoe werkt het Formule 1-spel?
In diverse advertenties in de krant Texel dit Weekend zijn coureurs verstopt. Deelnemers voorspellen de top 10 van de race en noteren de coureur en de adverteerder waaraan de coureur in die week gekoppeld is. Iedere juiste combinatie is 2 punten waard.

De overige puntentelling is gelijk aan die van de F1-uitslagen: 25 punten voor de goed voorspelde nummer 1, en 1 punt voor de nummer 10. Een goede voorspelling van de pole-position levert 10 extra punten op. Ook kunnen er 10 extra punten gescoord worden met het raden van wie de snelste ronde in de race gaat rijden.

De formulieren kunnen alleen online worden ingevuld en dienen uiterlijk, voorafgaand aan een raceweekend, vrijdagavond om 23.59 uur te worden ingezonden.

Gedurende het F1-seizoen wordt er dus een competitie gespeeld. Iedere donderdag voorafgaand aan een F1-race, wordt een voorlopige tussenstand van de top 5 in Texel dit Weekend gepubliceerd.

Na de laatste Grand Prix - op 29 november 2020 in Abu Dhabi - wordt de winnaar van de hoofdprijs bekendgemaakt tijdens een F1-middag bij Café Mans. Indien de deelnemers hier aanwezig zijn, worden er ook extra punten uitgedeeld. Het kan dus dat een deelnemer op de laatste middag uit de top 3 wordt gestoten, omdat hij of zij niet aanwezig is op de laatste racemiddag.

BLIJF OP DE HOOGTE!

Binnenkort gaat het Formule 1-spel weer van start en kunt u deelnemen door het formulier ‘voorspelling doorgeven’ op de website in te vullen.

Wilt u meer informatie, of ook adverteren bij het Formule 1-spel? Neem contact op via verkoop@texelsemedia.nl of bel (0222) 310111 en kies ‘2’ voor de afdeling verkoop.